Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

TeaCenter
Naranja mate tea
Naranja mate tea Yerba Mate Green Naranja tea Yerba Mate green tea - Narancs és Lapacho Yerba Mate zöld tea - Narancs és Lapacho

Yerba Market Yerba Market

Green Mate Tea - Narancs & Lapacho

A Mate Green Narancs & Lapacho tea élvezetes narancs illattal és ízzel!


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


SKU: YMTNAR

Súly: 215 g

Készlet információ: nincs készleten
1590 Ft (1252 Ft + ÁFA)

1 / 6

Yerba Mate zöld tea - Narancs és Lapacho
Naranja mate tea
Yerba Mate Green Naranja tea
Yerba Mate green tea - Narancs és Lapacho
Yerba Mate zöld tea - Narancs és Lapacho
Naranja mate tea
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

A Yerba Mate Green tea - Narancs & Lapacho egy kimondottan finom kerveréke a 92% yerba maténak és 8% narancshéjnak és Lapacho kéregnek. Nem csak a kezdő Mateistáknak! A citromos ízek kedvelőinek kimondottan ajánljuk.

A lapacho, melyet egyébként az élet fájának is nevezik sokoldalú gyógynövény, hiszen immunérősítő, gyulladáscsökkentő, erős antibiotikus hatású, fokozza a sejtek anyagcseréjét, segíti a kiválasztást, méregtelenít.

A narancs feldobja és a mate tea íze hihetetlenül különleges lesz.


A maté élettani hatásai

A Pasteur Intézet és a Francia Tudományos Akadémia egy kis csoportja még 1964-ben arra azt az eredményt találták, hogy a mate növény gyakorlatilag tartalmazza valamennyi, az élet fenntartásához szükséges vitamint.

A mate hat az idegrendszerre és úgy működik, mint egy szabályzó eszköz. Serkenti a fáradt idegrendszert és megnyugtatja azt. Depresszió esetén hatásos lehet hangulatjavításra.

A meté tea hatása a gyomorra és a bélrendszerre: a kutatási eredmények az emésztés javulásáról, a sérült, beteg gyomor- és bélszövetek felépüléséről tanúskodnak. Székrekedést esetén is alkalmazható.

A yerba mate biztosítja a szív működéséhez szükséges tápanyagok jelentős részét, növeli a szív oxigén-ellátását, főként stressz és testedzés idején.

A mate hat az anyagcserére, mert testmozgás közben fenntartja a szénhidrátok lebontását. Ez nagyobb kalória mennyiség elégetését eredményezi, növeli a vérkeringés hatékonyságát és csökkenti a tejsavak felszaporodását, azaz az izomlázat. Éppen ezekért a fogyasztószerek fontos alapanyaga!

Az immunrendszerre is jótékonyan hat, a dél-amerikai irodalom szerint a maté tea erősíti a szervezet immunreakcióit és növeli a szervezet természetes ellenálló képességét a betegségekkel szemben. Betegségek esetén gyors gyógyulást eredményezhet.


Elkészítés
:
öntsön fél mate tök teára forró, maximum 80 fokos vizet, és hagyja ázni 5 percet.

Származás: Brazilia / EU

Tárolás: száraz, hűvös helyen ajánlott tárolni.

Termék értékelések

Értékelés beküldése
    töltés

    TÖLTÉS