Ügyfélszolgálat: +36(30)563-6134 (9 - 14 óráig)

TeaCenter
Yogi Tea

Yogi Tea

(3 termék)

A Bio Yogi Tea főként bio teáiról ismert gyártó, amely több, mint 40 éve készít teákat.

A Yogi tea története 1969-ben kezdődött, amikor Yogi Bhajan, a holisztikus életre inspiráló tanító jógát kezdet tanítani nyugaton. Megosztotta tanítványaival az egészséges életmód bölcsességeit és ismereteit, valamint az Indiában elsajátított gyógynövények jótékony tulajdonságait, miközben egy olyan nyugtató és ízes, fűszeres teát szolgált fel, amelyet stílusosan elneveztek "Yogi Tea"-nek.

A receptben öt hagyományos ayurvédikus fűszer volt: kardamom mag, fahéj kéreg, szegfűszeg rügy, gyömbér gyökér és fekete bors. Keverés és főzés közben ezek az ízletes és illatos fűszerek vibráló és élettel teli élményt nyújtanak, miközben támogatják az általános egészséget. A fűszerek egyedülálló kombinációja, összetett íze és az egészségre gyakorolt ??hatása a yogi diákok közül többeket arra ösztönzött, hogy saját Yogi teát alkossanak.

1984-ben ezek a gyökerek kikeltek, kivirágoztak és megalakult a Yogi Tea Company. A szárított fűszerek Yogis dobozai kezdtek megjelenni a természetes élelmiszerboltokban egész Dél-Kaliforniában és Európában. 1986-ra a Yogi teát országszerte három ízben forgalmazták. Ahogy a kereslet növekedett, a fűszerek és ízek változatosabbak lettek, megjelentek az egyedileg csomagolt teafilterek.

A Yoginál úgy vélik, hogy az üzletnek a várárlók kiszolgálása a cél. Ezzel a hittel alapították és készítik az organikus yogi teákat ma is. 

A Yogi tovább bővítette és fejlesztette tea kínálatát a speciális igények kielégítésére, speciális gyógynövény-formulák megalkotásával, mind az ízhez, mind a felhasználás céljához. Ma a Yogi több mint 60 teakeverékből áll, amelyek közül sok az eredeti öt Yogi fűszer felhasználásával készül. 

A Yogi teák összetevői

A Yogi gyűjtemény több mint 140 egzotikus fűszert és botanikai gyógynövényt ötvöz a világ minden tájáról, hogy a több mint 60 féle organikus teát (zöld, fekete, fehér, gyógytea) megalkothassa, amelyek mind ízben, mind gyógyító funkcióban gazdagok.

A Yogi teák csomagolása

A Yoginál aktívan részt vesznek az erdők védelmében és a hulladéklerakók terheinek csökkentésében. Az összes csomagolás környezetbarát, növényi alapú tinták használatával. Az összes tea doboza 100%-ban újrahasznosított kartonból készül. 

A gyógynövény keverékeket gondosan helyezik el a kis teafilterkben, amelyek kiváló minőségű manila kender (abaka) rostokból és cellulózból készülnek. Ezek a teafilterek epiklórhidrin, műanyag, glutén, GMO és allergén mentesesek. A teafilterek egyesével, légmentesen vannak lezárva, ezzel is növelve a yogi teák hosszú távú minőségét és frissességét.

A Yogi és az Ayurveda

Az Ayurveda egy kincs, amely 3000 éves gyakorlati ismereteket foglal össze, és amelyet a modern világban is alkalmazhatunk. A Yogi alapja az ayurvéda ősi hagyománya, valamint a hagyományos kínai orvoslás és a nyugati herbalizmus, amely az emberek igényeihez és jólétéhez igazodik. 

 

"Feel Good

Be Good

Do Good"

Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Népszerűség
Készlet
töltés

TÖLTÉS