Ügyfélszolgálat: +36(30)563-6134 (9 - 14 óráig)

TeaCenter

Blog bejegyzések

(47 bejegyzés)
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Kategória
Dátum (emelkedő)
Dátum (csökkenő)
Maté tea tapasztalatok
Maté tea tapasztalatok

A tapasztalatok esetében színes képet szerettünk volna adni, ezért jót és rosszat egyaránt összeszedtünk. Nem célunk befolyásolni az olvasókat, hogy maté teát vegyenek mondjuk a gyömbér vagy ginseng teáink helyett, pusztán szeretnék eloszlatni a maté tea tapasztalatokat illetően a ködöt.

tea
A tea fajták és hatásaik Teák

Teát mindenki fogyaszt, de sokan nem tudják hogy milyen fajtái vannak, vagy milyen hatásai miatt érdemes fogyasztani őket. Most érdemes a cikket elolvasni.

perjesi-laura-mate-tea
Tesztelték maté teáinkat

A Green Mate Tea termékcsalád több, mint 20 -féle különböző maté teából áll. Perjési Laura népszerű videó blogger tesztle belőle 4 népszerű fajtát.

10 tény a yerba matéról
10 tény a yerba matéról

Érdekességek és meglepő tények a maté teáról. Pár elég hihetetlenül hangzik.

mate tea elkészítése
Maté tea elkészítési módok - videókkal

Összeszedtünk jó pár videót, melyeken bemutatjuk, hogyan kell elkészíteni a maté teát, különböző eszközökkel.

Receptek yerba maté tea elkészítéséhez
Receptek yerba maté tea elkészítéséhez

A yerba maté népszerű ital, de kissé keserű íze kellemetlen lehet azok számára, akik először kóstolják. Hagyományosan a teát egy pácolt, tök formájú edényben készítik, ízesítés nélkül szolgálják fel, és egy szűrővel ellátott szívószállal isszák, amit bombilla néven ismerünk. Azok számára, akik túl erősnek találják az ízét, vagy nem kedvelik simán, ízesítés nélkül, elkészíthető ugyanúgy, mint sok más tea. Az olyan hozzávalók adagolásával, mint a méz és a citrom, gyorsan megváltoztathatjuk az ízét, mint néhány yerba maté recept esetében itt is láthatjuk majd.

Mennyi maté teát fogyasszunk?
Mennyi maté teát fogyasszunk?

Lehet túl sok matét inni? Vannak káros mellékhatásai? Létezik túl sok? Cikkünkben válaszolunk!

green tea vs mate tea
A Maté tea és zöld tea összehasonlítása

Cikkünkben összeszedtük pro és kontra a maté tea és zöld tea előnyeit és hátrányait.

yerba mate tea a-z cikk
A yerba mate tea hatása

A yerba mate tea élénkítő hatású, matein tartalma miatt, ami a koffeinhoz hasonló. Gyorsítja az anyagcserét, emeli az energiaszintet, miközben égeti a zsírt. Emellett nyugtató hatással bír. Jól hangzik?

Terere kontra maté tea
Terere kontra maté tea

Röviden a tereré a hideg maté ivólé, amit hűsítőként isznak, míg a forró yerba ital a maté tea. Bővebben cikkünkben foglaljuk össze.

Nagy maté tea határozó
Nagy maté tea határozó

Az közismert tény a maté teáról, hogy élénkítő, erős antioxidáns hatású és emellett zsírégető is. Azonban a yerba maté elérhető különböző ízekben is, ahol különböző szintén pozitív hatású de kellemes ízű hatóanyagokat tettek mellé.

pu erh tea
A pu erh tea hatása és elkészítési módjai

A Pu Erh teát Kínában a teafák királyának hívják. A kínai közvélekedés szerint a puerh az örök fiatalság teája, lassítja az oxidációs folyamatokat és az öregedést.

töltés

TÖLTÉS