Ügyfélszolgálat: +36(30)563-6134 (9 - 14 óráig)

TeaCenter
Caffé Bonini

Caffé Bonini

(0 termék)

Olasz kávékapszulákat gyártó cég, prémium minőségben és jó ár-érték arányban áll a vásárlók rendelkezésére. Több, mint 40 féle kapszulájukkal arabica és robusta verziókat is kínálnak különböző arányokban illetve ízesített kávékapszuláik is vannak. (pisztáciás, csokis, ginzenges, mogyorós, krémlikőrös stb). Koffeinmentes kávékapszula is elérhető a kínálatukban, míg elsősorban Nespresso kompatibilisek a kávéik.

Bonini kávék története

A Caffe Bonini egy kis toszkán, családi kávépörkölő műhelyként, indult, ami idővel kézműves kávé manufaktúrává fejlődött. Célkitűzés volt, hogy jó minőségi kávéikat minél szélesebb közönség el tudja érni. Ekkor jött az ötlet, hogy a nagy közönségnek a kávékapszuláik formájában mutatják meg azt a kérlelhetetlen minőséget és olasz rafinériát, ami a család kávékészítési hagyományait jellemzi.

A cég a nevét az alapító, olasz kávémester Tiziano Bonini után kapta. A modern kávékapszulákba kerülő kávét is a több évszázados Bonini eljárással pörkölik és dolgozzák fel.

Bonini kávé számok és minőség

A Bonini kávémanufaktúra, tulajdona a caffe.com, amit napi szinten több, mint 500 000-en látogatnak meg a toszkán kávé jelenlegi és jövőbeli vásárlói. Csak a manufaktúra webshopja napi szinten több mint 500 kiküldött csomagnyi Bonini kávét értékesít Európa szerte. A partner boltokban, webshopokban és áruházakban értékesített Bonini kávé termékek csomagszáma több mint 5000 naponta.

A Bonini kávékapszulákba csak a cég számára termesztett exkluzív kávébab kerül a világ különböző tájairól, mint Kolumbia, Szumátra, Kenya és Közép-Amerika. A kávébabokat a speciális Tiziano Bonini által kifejlesztett eljárással pörkölik, majd gondosan kiválogatják.

Bonini kávé gyártási eljárás

A gondosan kiválogatott és pörkölt kávébabokat a Bonini baristái tesztelik és finomítják a gyártási folyamatot a visszacsatolások alapján.

A Bonini a kiváló kávéminőség ellenére egy széles közönség számára is elérhető kávékapszula, mely kedvező árával egy jó ár-érték arányú választás azok számára, akiknek a minőség elsődleges, de ezt korrekt áron élveznék.

Bonini kávé webshop kínálat

A Bonini termékcsalád alap terméke az ízesítetlen kávékapszula szortiment, különböző arabica-robusta arányokkal, a 100%-0%-tól a 0%-100%-ig.

A Bonini Carioca, Bonini Decaffeinato, Bonini Seta, Bonini Silver és a Bonini Lungo 100% arabica kávékapszula, míg a Bonini Eccelso 100% robusta. A kettő között helyezkedik el a fele robusta, fele arabica arányával a Bonini Safari kenyai kávé. A robusta felé elcsúszott keverésű a 70% arányával a Bonini Classico, Bonini Corposo, Bonini Intenso, Bonini Ristretto, Bonini Gold, Bonini Red míg egy picit erősebb a 80%-os arányával a Bonini Forte és ezt is előzi a Bonini Vesuvio a 90%-10% robusta-arabica arányával.

Ezek mellett számos ízesített kávékapszulája is van a Bonini Caffenak, melyek mind 100% arabica tartalmúak és emellett ízesítettek. Ilyen ízesített kávékapszula például a Bonini Cioccolato, Whisky, Havana Rum, Mandorla, Nocciola, Pistacchio, Vaniglia és Sambucca, amik sorban csokis, whiskys, rumos, mandulás, mogyorós, pisztáciás, vaníliás és ánizslikőrös ízesítésűek.

Kávékapszulás kávéfőzővel lefőzhető egyéb italok

A kávé ital jellegű termékek csoportját erősítik a Capriccik, amik akár gyerekek által is fogyaszthatóak. Ilyen Capricci például a Bonini csokis, fehér csokis, latte karamellás, mogyorós és vaníliás italai, melyek nevei a következőek: Bonini Cioccolato Capricci, Bonini Bianco Cioccolato Capricci, Bonini Latte Caramell Capricci, Bonini Nocciola Capricci, Bonini Vaniglia Capricci.

A kávékapszulák szerelmesein kívül más fogyasztói igényeket is kiszolgál a dinamikusan növekvő Bonini, olyan speciális termékekkel, mint kapszulás capuccino, forró csoki, tea vagy éppen ginzeng ital.

A Black Tea Limone, Mixed Berries, Té Verde, Tisana Relax, Zenzero e Limone a Bonini teakínálatának kapszulás tagjai, melyek hasonlóan 30 másodperc alatt lefőnek, mint kávé.

A Bonini Ginseng egy kávékapszulás főző géppel lefőzhető ginzeng ital és természetesen megtalálható a Moccacino is a Bonini kínálatában, mely 1/3 espressot,  1/3 tejhabot és 1/3 csokoládét tartalmaz.

Koffeinmentes termékei is vannak a Bonininek, mint a Decaffeinato és az Orzo, amely egy árpából készült, koffeinmentes kávékülönlegesség.

A Bonini kávék prémium minősége meglepően kedvező áron érhető el, ezért is ezt a márkát javasoljuk leginkább kávés termékeink közül.

Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Népszerűség
Készlet
töltés

TÖLTÉS