Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

TeaCenter

Celebek és a maté tea

Celebek és a maté tea

 

#5 – Alicia Silverstone

Listánk 5. legnagyobb mate tea fogyasztásáról is ismert sztárja Alicia Silverstone. Alicia a 90-es éves múzsája volt, szerepelt Aerosmith videóklippekben is, legismertebb filmszerepe a rosszinduló karakter Cher Horowitz volt a Spinédzserek című vígjátékban. Mostanában eltűnt a tv képernyőről a színésznő, mostanában egy életmódbogon lehet vele találkozni (The Kind Life), ahol rendszeresen oszt meg fitness tippeket. Egyik bogbejegyzéséből derült ki, hogy mennyire odáig van a mate teáért, kávé helyett is azt fogyasztja.

#4 – Madonna

A pop királynője a negyedik helyet birtokolja a mate teázó hírességek listáján. Madonnának rengeteg energiája van, mi sem bizonyítja jobban, mint a 3 évtizedes karrierje, s, hogy a mai napig akciódús koncerteket ad. És, hogy mi a titka? Személyi edzője, Nicole Winhofer, a következőt nyilatkozta vele kapcsolatban az Allure Magazine-ban:

„Természetes kiegészítőket választ mindig, mint a ginzeng és mate tea”.

#3 – Anthony Kiedis

 A lista mindenidők egyik legnagyobb zenekarának a vezetőjével folytatódik. Anthony Kiedis elismerte, hogy a fellépésekhez szükséges energiát a mate teából nyeri. 2007-ben a következőt nyilatkozta a TVNZ-com-on:

„Körülbelül egy órával korábban [a show kezdése előtt] iszok néhány mate teát. Tudod, mi az? Ez egy dél-amerikai kávé termék, egy enyhe stimuláns. Olyasmi, mint a koffein”.

#2 – Viggo Mortensen

Listánk második helyén Viggo Mortensen áll. Eredetileg a New York-i, de gyerekkorának egy részét Argentínában töltötte, ahol megszerette a yerba mate teát és furcsa fanatizmusa alakult ki San Lorenzo de Almargo Football Clubbal szemben. Mortensen rendszeresen fogyaszt mate teát, és mindig visz magával bárhova is megy a világban.

Nem is olyan régen, fennakadt egy reptér biztonsági rendszerén, mert a tisztek összekeverték a mate teát más kevésbé legális szerrel.

#1 – Ferenc pápa

Listánk első helyezettje Ferenc pápa.A pápa Argentínában szültetett és nevelkedett, és az a tény, hogy ő foglalja el a katolikus egyház legmagasabb pozícióját nem veti vissza attól, hogy éljen az argentin hagyományokkal. Ez az a tény, amitől ő tényleg fantasztikusabb, mint elődei és ezért is ő listánkon az első mate teát fogyasztó híresség.

 

És aki nem maradhat ki egy ilyen listáról sem, aki argentín származása miatt nemzeti alapon nagy maté tea rajongó, nem más, mint Lionel Messi.

 

 

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS