Ügyfélszolgálat: +36(30)563-6134 (9 - 14 óráig)

TeaCenter
Heath & Heather Tea

Heath & Heather Tea

(0 termék)

A Heath & Heather Teát 1920-ban alapította Samuel Ryder, a vállalkozó, aki a szerencséjét a filléres kerti magvak eladásával alapozta meg. Sámuel bátyja, James egy gyógynövény szakértő volt, aki könyveket készített a gyógynövényekről (Herbal Remedies) a világháború utáni időszakban azok számára, akik természetes szereket kerestek az egészségügyi állapotuk megőrzésére és a betegségek megelőzésére.

A Ryder család igazi úttörő szerepet játszott a gyógynövények gyógyszerekként történő népszerűsítésében, és azok természetes és organikus használatában.

A Heath & Heather büszke arra, hogy a teáik megkapták az organikus minősítést a jól ismert Soil Association szervezettől. Ez azt jelenti, hogy bízhatunk benne, hogy minden szerves összetevő olyan tanúsított beszállítókból származik, akik ugyanolyan eltökéltek és gondoskodóak a környezet védelme iránt, mint H&H. Az ökológiai gazdálkodás révén a Heath & Heather képes egészségesebb teákkal kiszolgálni ügyfeleiket, olyan módon, amely segít fenntartani a Földet és a természet egyensúlyát.

Ma a Heath & Heather márka ugyanazt a szenvedélyt alkalmazza a gyógynövények és botanikai termékek iránt, amelyeket a családtagjak választottak az 1900-as évek elején. A márka még mindig a természetes és organikus összetevők termesztésének hagyományos elveit alkalmazza, melynek célja, hogy hatékony gyógynövényeket és gyógymódokat biztosítson a mai kor lakosságának, akik mindennél jobban igénylik a természetes megoldásokat az egészség fokozására érdekében ebben a stresszes világban.

A Heath & Heather teák választéka széles skálán mozog, találhatunk zöld-, rooibos-, menta-, kamilla teákat és még körülbelül 20 féle terméket.

A Heath & Heather organikus teák elkészítési módja a tea dobozokon szerepel.

 

“Nothing Less than the best”

a cég mottója a The Famous Book of Herbs című könyvből (Heath & Heather Ltd, 1955)

Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Népszerűség
Készlet
töltés

TÖLTÉS