Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

TeaCenter

Maté tea tapasztalatok

Maté tea tapasztalatok

A maté tea ma Magyarországon nem túl ismert és elterjedt ezért összeszedtünk pár vásárlói véleményt, amikkel próbáljuk visszaadni a maté tea hatását és beszámolni a tapasztalatokról. A tapasztalatok esetében színes képet szerettünk volna adni, ezért jót és rosszat egyaránt összeszedtünk. Nem célunk befolyásolni az olvasókat, hogy maté teát vegyenek mondjuk a gyömbér vagy ginseng teáink helyett, pusztán szeretnék eloszlatni a maté tea tapasztalatokat illetően a ködöt.

K. Tibor maté tea tapasztalatai 31

Korábban is egészséges életvitelre törekedtem. A gyömbér tea és a gyógynövényes teák után akadtam rá a maté teára. Tetszett benne, hogy idegesség nélkül pörget fel és az élénkítő hatás ellenére is jól tudok aludni tőle. Az ízével nem voltam kibékülve, de citrommal és juharsziruppal, terereként fogyasztva igazán kellemesre lehetett az alap karakteres ízt fordítani.

D. Kitti 28

Engem elsősorban az íz érdekelt, nem vagyok túlságosan egészségtudatos. Szeretek kávézni, csak nem szeretem, hogy a kávétól nem tudok elaludni, vagy fordolódom. A maté tea tökéletes kávés alternatívaként müködött. Energizál de mégis hagy aludni.

K. Ervinné 86

Unokám hozott nekem egy natúr ízesítésű maté teát, mivel azt mondta jó a vércukorszintre. Mióta iszom nem leng ki annyira a cukrom. 8-10 fölé csak legritkább esetben megy, pedig cukrosként korábban nem volt ritkaság. Ízét is szeretem, kár, hogy korábban nem tudtam róla.

K. Dénes 32

Edzés előtt szoktam inni egy erős yerbát. Utána sokkal jobban megy az edzés, érzem, hogy felpörget és energizál. Munka után fáradtan nehéz rávenni magam, hogy lemenjek edzeni egyet. Ebben jó társam lett a maté tea. Leginkább a guaranásat és a Fittness fantázianevűt szoktam inni. Egyszer megpróbálkozom maté tea fagi elkészítésével is. Majd azokat a tapasztalatokat is megírom itt a fórumban.

Sz. Zoltán 39

Az íze kifejezetten nem tetszik. Ennek ellenére iszom, mert az anyagcserémre jó hatással van. Mióta iszom sokkal szálkásabb lett az alkatom. Mondjuk mellette rendszeresen futok, de a maté tea tapasztalatom szerint segített leolvasztani a zsírt.

K. Julianna 60

Fiam ajánlotta a teát. Az íze először furcsa volt de megszoktam. Ha többször 12 órázom egymás után akkor iszom belőle. A kávénál jobban élénkít. Valahogy másképpen érzem a hatását és a vérnyomásomra nem hat, ahogy érzem.

H. József 48

Gyerekeket táboroztatok és az utolsó hét az mindig bolondok háza. Egyszerre hat felé kellene szakadnom és szellemileg nagyon igénybevesz. Ilyenkor szoktam a guaranás maté teához nyúlni. Legútóbb már Bécsbe akartam menni érte, mert ott lehetett legközelebb kapni. Szerencse, hogy ráakadt feleségem a Kapszulacenterre, egyből vittem is 10-et, hátha megszüntetik a forgalmazását. (nem fogjukJ – a szerk.) A megrendelés másnapján már át is vehettem a csomagot. Azt hittem egy másik csomagot hoznak, amit már több, mint 1 hete rendeltem. Ehhez képest az 1 napja megrendelt maté teák voltak. Kellemes tapasztalat volt. A másik webshopból rendelt csomagra még mindig várok. (2 hete…)

 

Ha neked is van megosztani való tapasztalatod itt alul kommentben meg tudod tenni vagy akár e-mailen is elküldhetitek az info@kapszulacenter.hu e-mail címre.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS